Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Golden Beach Village 4****

Side, , Törökország
A 105 lakóépületből álló, hatalmas területen fekvő, varázslatos kerttel körülvett üdülőfalu 55 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 4 km-re Colakli központjától és 9 km-re Side városától. A szállodát csak a testvérszállodája, a Golden Coast Hotel választja el a tengerparttól.

Szobák
Szobák: a 632 ízlésesen berendezett szoba mindegyike hűtővel, konyhasarokkal, műholdas TV-vel, hajszárítóval, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel (letét ellenében) és erkéllyel felszerelt. Az 1. típusú családi szobák egy hálószobával és egy nappalival rendelkeznek, melyeket ajtó választ el egymástól. A hálóban franciaágy, a nappaliban két külön ágy található. A 2. típusú családi szobák két hálószobából és egy nappaliból állnak, melyeket ajtó választ el egymástól (a hálószobákban francia- és normál ágyakkal, a nappaliban két kanapéval).

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hoteltől kb. 150 méterre fekvő, saját, lassan mélyülő, homokos strandján a napernyők, matracok és napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők pedig térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark (nyitás 04.20.-án) 11 csúszdával, 6 étterem, 7 bár, fitneszterem, asztalitenisz, röplabda, darts, boccia, torna, törökfürdő, szauna. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs a spa és wellness központban, számítógépes játékok, bowling, wifi az üdülőfalu területén, internetkávézó, biliárd, mosoda, vízi sportok, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, vidámpark, üzletek, fodrászat. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, 4 csúszda, miniklub (4-12 éves korig), junior klub (13-17 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, kávé/sütemény, gözleme, éjféli leves, étkezés az 5 a´la carte étterem egyikében (05.01-től, török, olasz, kínai, barbeque, hal; tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (09:00-24:00 között). Térítés ellenében: import italok, italok a diszkóban és az aquaparkban, frissen facsart gyümölcslevek, fagylalt, palackozott italok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS