Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Fame Residence Lara Resort 5*****

Antalya, , Törökország
A hotel Lara Beach-en fekszik, mely a Török Riviéra egyik legkedveltebb és legszebb tengerpartja. A part végig homokos, tiszta és rendezett, ezért a ´Kék Zászló´ kitüntetést is megkapta. Ebben a kényelmes, minden igényt kielégítő szállodában örök élmény marad a nyaralás az egész család számára. Kapcsolódjon ki Ön is a csodálatos türkizkék tenger partján, széleskörű all inclusive szolgáltatások mellett, fogyasszon hűsítő koktélokat és ízletes török ételkülönlegességeket, melyek egész nap rendelkezésére állnak. Szabaduljon meg a stressztől a szálloda spa és wellness részlegében, érezze az újjászületést a kényeztető kezelések során! Amíg Ön relaxál, gyermekei szórakozásáról animátorok gondoskodnak.

Szobák
A szálloda 442 kényelmes és tágas szobájának mindegyike szőnyegpadlóval borított, telefonnal, hajszárítóval, műholdas tv-vel, zenecsatornával, minibárral, bérelhető széffel és központilag szabályozott légkondicionálóval felszerelt. A kertre, tájra, medencére vagy tengerre néző szobák többsége erkéllyel is rendelkezik. A standard szobákon kívül foglalható még 4 db mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba is. A Deluxe családi szobák egylégterűek, míg az Elite családi szobák két, összenyitható szobából állnak.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a 2006-ban nyílt szálloda 14 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, és 16 km-re a városközponttól. Antalya központjába dolmussal vagy taxival juthatunk be. A szálloda egyaránt ajánlott pihenésre vágyóknak és kirándulást kedvelőknek, hiszen ideális elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthetők a Török Riviéra és környékének látványosságai, Side antik városa, Belek golfpályái, és megannyi szórakozási és vásárlási lehetőség. Strand: közvetlenül a Kék Zászló díjjal kitüntetett tengerparton helyezkedik el a szálloda, mely saját, 125 méter hosszú, homokos stranddal rendelkezik. A napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, medence 3 csúszdával, belső medence, főétterem terasszal, 5 a´la carte étterem, 5 bár, 3 konferenciaterem, wifi kapcsolat a lobbyban, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, jacuzzi, jogging, asztalitenisz, teniszpálya, strandröplabda, mozi, diszkó, nappali animációs programok, esti show-műsorok. Térítés ellenében: internetsarok, játékterem, 2 futballpálya, teniszpálya-világítás, bowling, biliárd, shuttle-járat Antalya központjába, mosoda, orvosi ellátás, üzletek, vízi sportok, masszázs, törökfürdő kezelései, fodrász, szépségszalon, spa -és wellness szolgáltatások, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (12-16 éves korig), gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: fame style all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS