Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Orca Praia Hotel 3***

Funchal, , Portugália
a Funchal üdülőövezeti részének a szélén található, százhuszonnégy szobás szálloda, domboldalra épült, lejárattal Funchal fürdésre alkalmas tengerpartjára, a Praia Formosa öbölbe, Camara de Lobos halászfalutól és a Cabo Girao-tól két kilométerre fekszik. A szálloda előtt homokos-köves strand található. Funchal központja (hat kilométer) vagy a turista övezet központja (három kilométer) a szállodától induló, a szálloda által üzemeltetett minibusz járattal könnyedén elérhető. Transzferidő: kb. 1 óra.

Szobák
minden szobatengerre néző, fürdőszobával, zuhanyzóval, hajszárítóval, Tv-vel, rádióval, telefonnal felszerelt. Széf a helyszínen, erkélyes szoba előzetesen térítés ellenében foglalható. A családi szobák tágasabbak, két felnőtt és két gyermek elhelyezésére alkalmasak.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, lift, panoráma étterem, bár, tengerparti étterem és medencebár, Tv szoba, internetezési lehetőség, ingyenes minibuszjárat Funchalba (előzetes időpontegyeztetés alapján a recepción), parkoló.

Sport és Szórakozás: úszómedence gyermekfürdőző résszel, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, SPA törökfürdővel, különböző masszázsokkal és arc- és testkezelésekkel, edzőterem, játékterem, darts, biliárd. Hetente esti folklórműsor illetve élő zene.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS