Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Antique Roman Palace 4****

Alanya, , Törökország
Fekvés: a szálloda 20 méterre található a tengerparttól, kb. 3 km-re Alanya és 1 km-re Obagol központjából, valamint kb. 122 km-re Antalya repülőterétől. 1989-ben épült, 2012-ben újították fel. Egy négy- és egy ötemeletes épületegyüttesből áll. A szobák fele közvetlenül vagy részben a tengerre néz.
Strand: a szálloda a homokos-kavicsos parttól 20 méterre fekszik, csak a parti út választja el a strandtól. A napernyők és napozóágyak térítés nélkül állnak a vendégek rendelkezésére, a matracok térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
Elhelyezés: standard szobákban, melyekhez fürdőszoba, hajszárító, egyénileg szabályozható légkondicionálás, televízió, telefon, minibár (üres, feltöltése térítéssel), széf (térítéses), erkély tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Tengerpart: saját homokos-kavicsos tengerpart, mely az úton át közelíthető meg. Strandbár térítéssel. Napernyők, nyugágyak, matracok ingyenesen vehetők igénybe a tengerparton és az úszómedencénél. Strandtörülköző nincs.
Megjegyzés: antik stílusban épült és berendezett, kicsi, de kényelmes szálloda. Szép környezet, kitűnő konyha várja az ideérkezőket.
főétterem, 3 bár, külső medence, vízi csúszda, üzletek, konferencia terem.
Sport és szórakozás:
Térítésmentesen: edzőterem, vízi aerobik, strandröplabda, asztali tenisz, darts, show-műsorok, élőzene (heti 1 alkalommal), Wifi a lobbyban és úszómedencénél.
Térítéssel: török fürdő, szauna, masszázs, motoros vízi sportok, búvároktatás
Gyermekek részére: gyermekmedence, játszótér, mini-klub (4-12 évig), mini-diszkó.

Étkezési lehetőségek, bárok
All Inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS