Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vikingen Quality Resort 5*****

Alanya, , Törökország
A Vikingen Quality Resort & Spa 5 csillagos hotel, ahol a ragyogó elegancia találkozik a csodás, végtelen kék tengerrel, felejthetetlen nyaralást ígér minden ide látogató vendég számára 2012-ben is. A számos szobatípus között mindenki megtalálja a magának valót, de az éttermek között is vígan válogathatunk, ha ezt a hotelt választjuk. A hotel a gyermekek számára is megad minden földi jót, legyen szó akár a 4 csúszdáról, a folyamatos animációról vagy a miniklubról, gyermeke kitűnően fog szórakozni a nyaralás alatt. A nagyobbak pedig testüket és lelküket is pihentethetik a hotel 1.400 nm-es spa központjában, ahol mindenképpen próbálják ki a tradicionális törökfürdő kezelést a nyaralás elején, hogy a barnaságuk tartós maradjon.

Elhelyezkedés: a 2009-ben megnyitott, 13.000 nm-en elterülő, 5 csillagos szálloda Alanya és Side központjától 30-30 km-re, Manavgattól 15 km-re, Okurcalar üdülőhelyen található, 90 km-re az antalyai repülőtértől. A közeli városokba taxival, vagy dolmussal juthatunk el.

Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos, 300 méter hosszú, keskeny tengerparton fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak használata ingyenes, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. A part gyorsan mélyül, és beljebb a tengerben sziklák lehetnek. A partról egy háromágú stég nyúlik be hosszan a tengerbe.

Szobák
Szobák: a 450 szoba mindegyike padlószőnyeggel borított, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel és műholdas tv-vel rendelkezik. A családi szobák két helyiségből állnak, az egyikben két külön ágy, a másikban egy franciaágy áll rendelkezésre, berendezésük megegyezik a normál szobákéval. A Villa lakosztályok egy nappaliból és egy hálószobából állnak.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 2.200 nm-es medence napernyőkkel és napozóágyakkal, medence jacuzzi-val, belső medence, 4 csúszda, főétterem, 5 étterem, 6 bár, diszkó, animációs programok, esti show-műsorok, élő zene, tv-szoba, aerobic, pilates, medence-játékok, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, röplabda, tenisz, fitneszterem, asztalitenisz. Térítés ellenében: masszázs, törökfürdő kezelései, spa és wellness központ szolgáltatásai, sportpályák világítása, orvosi ellátás, üzletek, mosoda, vízi sportok a parton, gyermekfelügyelet, játékterem, bowling, biliárd, internetkávézó.

Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekbüfé, miniklub (4-12 évig), mini diszkó, mini mozi, mini show-műsorok, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd, vacsora, éjféli snack büférendszerben, a´la carte éttermek (tartózkodás alatt egyszer, előzetes foglalás ellenében; török, mediterrán, ázsiai, francia, vegetáriánus), többféle snack napközben, fagylalt bizonyos időpontokban, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (08.00-24.00 között), diétás büfé, érkezéskor víz és üdítők a minibárból (utána naponta vízzel töltve). Térítés ellenében: néhány import ital, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz, török kávé.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS