Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alkion Hotel - Korfu 3***

Sidari, , Görögország
A barátságos, 3 csillagos szálloda a közkedvelt Sidari város üdülőközpontjától csupán 300 méterre, Korfu városától és a nemzetközi repülőtértől 35 km-re helyezkedik el. A közeli buszmegállóból könnyedén eljuthatunk a környező városokba. Sidari Korfu szigetének északi részén helyezkedik el, a környék legnagyobb városa, számtalan étteremmel, tavernával, kávézóval, bárral és üzlettel. Természeti szépségei és csodás homokos partjának köszönhető évek óta töretlen népszerűsége. Érdemes legalább egyszer ellátogatni Korfu városának központjába is, hogy sétálgassunk a páratlan kis utcácskák között és igyunk egy finom jegeskávét.

Strand: a hotel a homokos tengerparttól 100 méterre fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a kétágyas szobák erkéllyel vagy terasszal, műholdas tv-vel, légkondicionálóval (térítés ellenében), mini hűtővel és hajszárítóval rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, napozóterasz, étterem, görög estek, esti szórakoztató programok, tv-szoba. Térítés ellenében: bár, medencebár, széf a recepción, Internet csatlakozási lehetőség, vízi sportok, videojátékok.

Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS