Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dosi Resort Hotel 4****

Side, , Törökország
A kedvelt szálloda kellemes kikapcsolódást és változatos programokat kínál az egész család számára. A kedvelt szálloda kellemes kikapcsolódást és változatos programokat kínál az egész család számára. A sekély, homokos strandtól kb. 700 m-re fekszik (naponta háromszor ingyenes buszjárat a szálloda saját strandszakaszára). Side központja kb. 3 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A főépületben és a melléképületben összesen 200 szoba található. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, étterem, bár, fodrászat és üzletek. A kertben 2 édesvizű úszómedence (az egyik csúszdával, időszakos üzemeltetéssel) és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A: Az ízlésesen berendezett szobákban szőnyegpadló, minibár (térítés ellenében), légkondicionálás (06.01. és 09.30 között, időszakos üzemeltetéssel), bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
C2B - Családi szobák: Tágasabbak, emeletes ággyal, fürdőszobával és zuhanyozóval rendelkeznek.
C2A/C3A/C4A - Családi szobák összekötő ajtóval: A melléképületben találhatók, bennük kombinált nappali/hálószoba légkondicionálással, külön hálószoba és zuhanyozó.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A). Külön gyermekmedence, játszótér valamint mini-klub (4-12 éveseknek, időszakos üzemeltetéssel).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS