Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Castello Village Aparthotel 4****

Sissi, , Görögország
A nagy területen fekvő, szépen kialakított és 2010/2011 telén teljesen felújított létesítmény egy krétai falu stílusában épült és ideális a kikapcsolódásra vágyóknak. Közvetlen a tengerparton fekszik, kb. 300 m-re két, fürdésre alkalmas, kis, kavicsos öböltől. Sissi központja kb. 100 m-re. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A létesítményben 101 szoba/stúdió/apartman található a 2 emeletes főépületben és több, 2 emeletes melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, SAT-TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), WIFI (a közös helyiségekben ingyenesen), büféétterem és bár. A nagy kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz, pool-bár és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér.

Szobák
B2C/B3C: (kb. 20 m^2) A főépületben vagy a melléképületekben találhatók, barátságos berendezéssel, bennük hűtőszekrény, légkondicionálás (térítés ellenében), bérelhető széf, LCD SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
B2B/B3B - Stúdiók: (kb. 16 m^2) Kombinált nappali/hálószoba konyhasarokkal.
A2B/A3B/A4B - Apartmanok: (kb. 28 m^2) Kiegészítve 1 külön hálószobával.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: A krétai falu stílusában épült létesítményben 95 stúdió/apartman található a különböző épületekben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, étterem nemdohányzó-résszel, snack-bár, SAT-TV- és Internet-sarok valamint bár. A nagy kertben 2 édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence, 2 pool-bár és napozóteraszok. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében. Mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Esti szórakoztató programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, asztalitenisz és röplabda. Térítés ellenében: biliárd, kerékpárkölcsönzés a központban és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: szauna és masszázs (külön kérésre) valamint a \"Calista\" spa szolgáltatásai a Castello Boutique testvérszállodában.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS