Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hammamet Garden Resort 4****

Hammamet, , Tunézia
Kitűnő választás a nyugodt pihenésre vágyók számára. Nyugodt környezetben, a település határában. A szálloda saját, homokos strandja kb. 400 m-re, a központ kb. 5 percre, a golfpálya kb. 300 m-re található. Buszjárat Hammamet városba és a nabeuli heti piacra (külön kérésre, térítés ellenében). A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A szállodában 297 szoba található 4 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall ingyenes WIFI-vel, liftek, főétterem nemdohányzó-résszel, bár, kávézó, fodrászat és kis üzlet. A gondozott kertben édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak, matracok és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Strandbár. Törölközők a medencénél térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Hűtőszekrény, légkondicionálás (06.15.-09.15. között), bérelhető széf, kábel-TV, telefon, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon vagy terasz.
A2C/A3C - Családi szobák: Tágasabb szobák.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, gyermekfelügyelet, animációs programok, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek) valamint teddy--klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek), maxi-klub (9-12 éveseknek) és tini-klub (13 éves kortól). Nemzetközi animációs programok napközben és este valamint diszkó. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).Tartózkodásonként 1x ingyenes belépő a hamamba.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, boccia, íjászat, asztalitenisz, röplabda és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd, bowling, fitneszterem, golf, tenisz és különböző vízi sportolási lehetőségek (helyi szolgáltatóknál). Golfpálya kb. 300 m-re.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS