Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rihana Resort, The Three Corners 4****

Hurghada, , Egyiptom
A núbiai stílusban épült elegáns szálloda El Gouna központjában, a hurghadai repülőtértől kb 25 km távolságra fekszik. A szálloda a sekély lagúnapart mentén épület, de rendelkezik saját tengerparti résszel is, ahova a vendégek ingyenes buszjárattal juthatnak el.

Szobák
A szálloda 268 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, minibárral, széffel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Nemdohányzó és mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák igényelhetők.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, wellness szolgáltatások (jacuzzi, szauna, gőzfürdő, masszázs), asztalitenisz, biliárd, strandröplabda, vízisport lehetőségek a tengerparton,szörf- és búvárközpont, animációs programok, gyermekeknek medence, mini klub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: All inclusive.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS