Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Astir Beach Hotel 4****

Gouves, , Görögország
A 4 csillagos, 1987-ben nyílt és 2008-ban felújított, egy háromszintes fő-, és egy kétemeletes melléképületből álló, modern stílusú, közkedvelt szálloda Gouves üdülőhelyen található, mindössze 15 km-re a heraklioni repülőtértől és 20 km-re Heraklion városközpontjától, ahova helyi buszjárattal könnyedén bejuthatunk. A kb. 30 percenként közlekedő helyi busz megállója 600 méterre található a szállodától. Gouves számos étteremmel, bárral, vendéglővel és üzlettel várja a turistákat. A városból rendszeres autóbuszjárat indul Heraklionba, Hersonissosba és Agios Nicolaosba. Kiváló választás a búvárkodás szerelmeseinek, akár kezdőknek is, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A sziget rendkívül kellemes klímája, a táj változatossága, a meseszép partok és festői öblök nem okoznak csalódást egyetlen látogatónak sem.

Strand: a szállodát a homokos parttól csak egy kis forgalmú út választja el, ahol a napernyők és a napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 164, modernül és kényelmesen berendezett szobáinak mindegyike rendelkezik telefonnal, internet kapcsolattal (térítés ellenében), műholdas tv-vel, kisméretű hűtővel, légkondicionálóval, bérelhető széffel (kb. 15 Eur/hét), hajszárítóval, és erkéllyel, vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 3 bár, animációs programok, alkalmanként folklór és barbeque est, tv sarok, röplabda, tollaslabda, asztalitenisz, minigolf, darts. Térítés ellenében: internet sarok, wifi, masszázs, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, fitneszterem, vízi sportok a parton, orvosi ellátás, üzlet. Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermek-animáció, miniklub, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS