Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kolymbia Star Hotel 4****

56600 Kolymbia, , Görögország
Jellemzői: A szálloda Rodosz és Lindos városok között található, kb. 25-25 km-re mindkét településtől, a sziget keleti részén. A homokos - kavicsos strand kb. 400 méterre fekszik és a hotel előtt van a helyi autóbuszjárat megállója, amely a sziget központi részét könnyen elérhetővé teszi. A szálloda a nyugodt kikapcsolódás helyszíne, az épületeket nagy, szépen gondozott kert veszi körül.

Szobák
Fürdőszoba zuhanyozóval, légkondicionálás, rádió, TV, hűtő, hajszárító, balkon vagy terasz. A szobák egy része tengerre néző (felár ellenében), másik része a szépen gondozott kertre néz. Családi szoba: egylégterű, 2 felnőtt + 2 gyermek részére rendelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Úszómedence, gyermekmedence, játszótér, teniszpálya, a medencéknél nyugágy és napernyő (a strandon díj ellenében), játék terem, TV-szoba, röplabda, animáció, hetente egyszer szórakoztató műsor, a tengerparton bérlési díj ellenében vízi sportok vehetők igénybe. Kolymbia üdülőhely főutcáján éttermek és üzletek várják a vendégeket. Széf térítés ellenében.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS