Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Popi Star Hotel 3***

Gouvia, , Görögország
Ez a 2 csillagos, 65 szobás, hangulatos, családi üzemeltetésű szálloda a sziget egyik legszebb és legkedveltebb üdülőterületének, Gouviának a központjától csupán 100 m-re, a fővárostól, Korfutól 6 km-re, a repülőtértől pedig 7 km-re, északra helyezkedik el. A faluban számos nagyon jó étterem található, melyekben nem csak görög ételeket, hanem olaszt, mexikóit vagy akár kínait is találunk. Itt található Korfu legnagyobb jacht és kishajó kikötője is, mely jelenleg is számos európai városból érkező hajót fogad. Érdemes robogót vagy autót bérelve felfedezni Korfu eldugottabb öbleit, hangulatos tengerpartjait és megannyi természeti és történelmi látnivalóját.

Szobák
Felújítottak, célszerű berendezéssel, légkondicionálás (térítés ellenében), SAT-TV, hűtőszekrény (térítés ellenében), telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon. Egyágyas szoba foglalásakor elhelyezés kétágyas szobában.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a kavicsos tengerparttól kb. 200 m-re fekszik, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, asztalitenisz, társasjátékok, tv-sarok. Térítés ellenében: internet, mosoda. Gyermekeknek: játszótér

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS