Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Water Planet Deluxe Hotel & Aqapark 4****

Manavgat, , Törökország
A 2013. májusában nyíló 4 csillagos hotel a repülőtértől 90 km-re, Alanyától 30 km-re, Okurcalar üdülőhelytől mindössze 1 km-re fekszik. A szállodához tartozik a régió legnagyobb aquaparkja 24 csúszdával; a parkban egyszerre 2000 fő, felnőtt és gyermek egyaránt szórakozhat! Mivel a szálloda a szezon elején nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.

Szobák
Szobák: a 278 standard szoba mindegyike erkélyes és felszerelt, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, műholdas LCD tv-vel, internet csatlakozási lehetőség (térítés ellenében) valamint széffel. A mozgássérültek részére 4 db standard szoba áll rendelkezésre.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül az 50 m széles, teraszos (stéges, homokos és köves) tengerparton található. A strand mindhárom szintje lifttel is megközelíthető, a vízbe az épített stégről lehet beereszkedni. A szálloda vendégei napernyőket, a napozóágyakat és a strandtörölközőket ingyenesen vehetik igénybe. Szolgáltatások: 4 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, hullámmedence, aquapark 16 felnőtt és 8 gyermek csúszdával, 3 étterem, 7 bár, nappali és esti animációs programok, élő zene bizonyos napokon, diszkó, törökfürdő, szauna, jacuzzi, fitneszterem, minifoci, asztalitenisz, teniszpálya, strandröplabda, darts, vízilabda, aerobic, vízi torna, biliárd, internet kávézó. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, spa-és wellness központ, teniszpálya-világítás, bungee jumping, rafting (épített pálya), mosoda, orvosi ellátás, fodrászat, vízi sportok a parton, üzletek, tárgyalóterem, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: gyermekmedence csúszdával, gyermekmenü, mini klub (4-12 éves korig), gyermek animáció, bel- és kültéri játszótér, gyermekfelügyelet.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás/vegetáriánus és gyermek menü, éjjeli snack, délutáni snackek, kávé/tea/sütemény, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (érkezéskor vízzel és üdítővel, utána naponta vízzel feltöltve), 2 a´la carte étterem (török és hal; a tartózkodás alatt egyszer, előzetes foglalással). Térítés ellenében: prémium- és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a diszkóban, ételek az aquaparkban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS