Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lambi Hotel 3***

Amoudara, , Görögország
Elhelyezkedés: a szálloda Amoudara üdülőhely nyugodt, zöldövezeti részén terül el, a repülőtértől 8 km-re, Heraklion-tól 6 km távolságra, melynek központja autóbusszal könnyedén megközelíthető. Az autóbuszok tizenöt percenként indulnak, melyek megállója közvetlenül a szálloda előtt fekszik. Az egyszerű, de hangulatos hotel környezetében számos taverna, kávézó, étterem, bár és szórakozóhelyet találhatunk. A hotel ideális fekvése miatt kedvelt a turisták között, hisz tekinthetjük akár Heraklion elővárosának is. Napközben a széles és hosszú, homokos strand pihentető fürdőzést tesz lehetővé, esténként a főutca mentén található kedves tavernák, bárok és diszkók nyújtanak vidám üdülőhangulatot. Egyaránt ajánlható fiataloknak, pároknak, családoknak, illetve azoknak, akik a nyugodtabb pihenést részesítik előnyben.

Strand: a homokos strandtól 300 méterre fekszik a hotel. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatók.

Szobák
a 108 egyszerűen berendezett, légkondicionált (07.01 - 08.31 között ingyenes) szoba padlóhoz rögzített ágyakkal, telefonnal, rádióval, bérelhető széffel, valamint erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Hűtőszekrény nem minden esetben garantált.

Szolgáltatások a közös terekben
bár, étterem, TV-szoba, medence. Térítés ellenében: széf a szobákban, vízi sportok a strandon, szórakozóhelyek a szálloda környezetében.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS