Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Eri Sun Village Water Park Hotel 4****

74100 Hersonissos, Hilltop overlooking Hersonissos, Görögország
Elhelyezkedés: a hotel a repülőtértől 25 km-re, Hersonissos központjától kb. 3 km-re, a parttól kb. 1 kilométerre helyezkedik el egy hegytetőn, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, és az alatta elterülő Hersonissos városára. Heraklion autóbusszal könnyen megközelíthető, a buszmegálló 700 m-re fekszik a szállodától, mely egy hosszabb sétával gyalogosan is megtehető. Megszámlálhatatlan kávézó, vendéglő, pizzéria, étterem, bár és diszkó várja az ide látogatókat. A város aquaparkja kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Strand: az 1 kilométerre fekvő, homokos tengerpartra (Star Beach) egy könnyed sétával lehet lejutni, a parton a napernyőket és napozóágyakat térítés ellenében lehet igénybe venni.

Szobák
Szobák: a 240 modern berendezésű szoba mindegyike központilag légkondicionált, és telefonnal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel, napozóágyakkal és vízi csúszdákkal, étterem, 3 bár, TV sarok, 2 teniszpálya, fitneszterem, asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok a strandon.

Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, modern eszközökkel felszerelt, kerítéssel határolt játszótér, vízi csúszdák.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS