Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Elea Beach Hotel 4****

Dassia, , Görögország
A repülőtértől és Korfu városától 12 km-re északra, Dassia központjától 300 méterre fekszik a családi vezetésű, gyönyörű környezetben fekvő, 212 szobás, kategóriáján belül egyszerűbb, négycsillagos hotel. Dassia egy a fővároshoz közel eső kis üdülőfalu. A partszakasz a középkorban a kalózok igen kedvelt helye volt, ma a turistáké; búvárok is sokan látogatják. Kavicsos strandja sok vízi sportlehetőséggel csalogatja az itt nyaraló turistákat.

Szobák
A szobák rendelkeznek egyénileg szabályozható légkondicionálással, műholdas tv-vel, rádióval, telefonnal, hűtővel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: közvetlenül a kristálytiszta vizű, homokos-aprókavicsos strandon fekszik a hotel, melynek tisztaságát és rendezettségét Kék Zászló díjjal is kitüntették. A parton a vendégek a napozóágyakat és napernyőket térítés ellenében használhatják.
Ellátás: félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: italfogyasztás, egyéb étkezések. All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, fagylalt bizonyos időpontokban, délutáni kávé/tea, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00 - 23:00 között). Térítés ellenében: import italok, fogyasztás a tavernában.
Szolgáltatások: tengervizes medence napernyőkkel és napágyakkal, 2 bár, étterem, hetente folklór est, asztalitenisz, wifi kapcsolat a lobbyban, asztalitenisz, strandröplabda. Térítés ellenében: vízi sportok (25% kedvezmény a szálloda vendégeinek), tengerparti taverna, biliárd, ajándékbolt, széf a recepción, internetsarok.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.
Szobák: a szobák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, műholdas tv-vel, rádióval, telefonnal, hűtővel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal. Két felnőtt és két gyermek együttes elhelyezése esetén a gyermekek részére emeletes ágy áll rendelkezésre. A felár ellenében foglalható tengerre néző szobákból csodálatos a panoráma.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS