Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dona Ana Suite Hotel 4****

8600-544 Lagos, Praia de D.Ana, Portugália
A Dona Ana Suite Hotel mindössze 50 méterre található Algarve egyik legszebb partszakaszától, a Praia D.Ana-tól, 800 méterre a Ponte da Piedade lenyűgöző szikláitól, és 1 km-re a központtól.

Szobák
A hotelben 37 lakosztály található, egy-, kettő illetve három hálószobásak. 5 kéthálószobásában max.4 felnőtt+2 gyermek, a 31 db egy hálószobásban max. 2 felnőtt+2 gyermek, az egy darab penthouse 3 hálószobásban maximum 6 felnőtt elhelyezésére van lehetőség. Mindegyikében légkondicionálás, hydromasszázs-kád, nappali, felszerelt konyha, fürdőszoba, terasz, műholdas plazma televízió, közvetlen telefon, bérelhető széf.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotelben 24 órás recepció (éjfél és reggel 8 között telefonos), ingyenes internetelérés a lobbyban, mosoda-tisztító, ingyenes garázs, medence napozóágyakkal, szauna, jakuzzi. A pár percre található Costa Dorio Ambiance Village-ben lehetőség van reggeli, ebéd, illetve vaacsora befizetésére is.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS