Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Venezia Palace de Luxe Resort Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
Ez az egyedi kialakítású, Velence belvárosát mintázó, 100.000 nm-en elterülő, 6 épületből álló szálloda az antalyai repülőtértől 15 km-re, Antalya központjától 20 km-re, Kundu üdülőterületen fekszik. A hangulatos hotelben megelevenednek Velence jól ismert látványosságai is, úgy, mint például a Szent Márk tér, a Dózse-palota, és a Sóhajok hídja. A városközpontba, vagy a szálloda közelében található nagy bevásárlóközpontokba helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival juthatunk el.

Szobák
Szobák: az 540 tágas és kényelmes szoba mindegyike minibárral, központi légkondicionálóval, műholdas tv-vel, széffel, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. A szobák többsége erkélyes. A standard szobák 25 nm-esek. A családi szobák 40 nm-esek és egy nappalival, egy hálószobával (melyek ajtóval elválasztottak), és erkéllyel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A strandon a napernyők, napozóágyak, és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, 5 étterem, 8 bár, széles körű nappali és esti animációs programok, diszkó, jacuzzi, szauna, törökfürdő, 4 teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, minifoci, strandröplabda, kosárlabda, fitneszterem, step, aerobic, íjászat. Térítés ellenében: internet, mosoda, fodrászat, orvosi ellátás, masszázs, törökfürdő kezelései, teniszpálya és minifoci-pálya kivilágítása, vízi sportok, búváriskola, üzletek, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: gyermekmedence, 2 csúszda, miniklub (4-12 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS