Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vincci Djerba Resort Hotel 4****

Djerba, , Tunézia
A 6 hektáros pálmaligetben fekvő négycsillagos Vincci Djerba Resort szálloda Djerba sziget legélénkebb üdülőövezetében, Sidi Bakour-ban található, 400 méterre a privát tengerpartjától. A szálloda 3 km-re helyezkedik el Midoun városától, 15 km-re Houmt Souk-tól és 25 km-re a djerbai repülőtértől (kb. 30 perc transzferidőre).

Szobák
A két szárnyból álló épületegyüttes 1 központi és 2 kültéri blokkból áll, melyek lifttel vannak felszerelve. A 416 légkondicionált szoba mindegyike fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, térítés ellenében mini bárral, és bérelhető széffel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szálloda kétágyas, háromágyas, családi szobával (2-2 ágyas) és 2 junior lakosztállyal rendelkezik. A szobák medencére, kertre vagy oázisra nézőek.

Szolgáltatások a közös terekben
Egy külső édesvizű medence gyermekrésszel és egy belső medence, szolárium található a szállodában. Számtalan szabadidős lehetőséget kínál, melyek többsége térítés ellenében vehető igénybe: teniszpálya, íjászat, tollaslabda, mini golf, asztalitenisz, fitneszterem. Nappali és esti szórakoztató programok, diszkó, mini klub (4-12 éves korig).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda modern balneoterápiás centerrel rendelkezik: szauna, hammam, hidromasszázs, különböző masszázsok, szépségszalon várják a vendégeket, melyet térítés ellenében tudnak igénybe venni. A hotel külön terme (800 m2) ideális bankettek, konferenciák lebonyolítására. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik, valamint üzletek, autóbérlés, privát parkoló, mosoda vehető igénybe. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen állnak vendégeink rendelkezésére.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS