Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Djerba Menzel 4****

Djerba, , Tunézia
A 33 hektáros területen fekvő 4 csillagos El Mouradi Djerba Menzel szállodát nevezhetjük a nyugalom szigetének, a helynek ahol teljesen átalakulhatunk. A hagyományos djerbai építészet, a menzels ad jellegzetes karaktert és bohém bájt az épületnek. A szálloda 6 km-re található Midoun városától, és 33 km-re a djerbai repülőtértől (kb. 30 perc transzferidőre).

Szobák
Az 589 légkondicionált standard szoba mindegyike erkéllyel vagy terasszal, fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, mini hűtővel és széffel felszerelt. A szálloda 27 junior lakosztállyal (22,80 m2), 18 lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal (70,50 m2) rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
A 2 emeletes szállodában 3 lift található. A hotel modern thalassotherápiás centerrel rendelkezik: fitnesz, török fürdő, masszázs, hidromasszázs, jet zuhanyzó, szauna, pedikűr, manikűr, arckezelés, algapakolás és egyéb wellness kezelések. A hotel konferencia terme 600 fő befogadására alkalmas. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik, mely elfogad VISA, MASTER CARD, EUROCARD típusú kártyákat. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők valamint a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért azonban 10 TND letétet kell fizetni.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Két tengervizes, egy tengervizes gyermekmedence, édesvizű medence gyermekrésszel és egy fedett medence jakuzzival található a szállodában. Számtalan szabadidős lehetőséget kínál, melyek többsége térítés ellenében vehető igénybe: 9 teniszpályája közül 7 salakos és 2 homokos, futballpálya, kosárlabdapálya, röplabdapálya, mini golf, biliárd, petang, íjászat, lövészet, darts, asztalitenisz és strandröplabda pálya, valamint vízi sport bázis (szörf, jet ski, vízisí, banán). Nappali és esti szórakoztató programok: mini klub 5-12 éves gyerekeknek és tini klub 13-17 éves gyermekek részére. A Djerba Golf Club mindössze 7 km-re fekszik, míg a sziget kaszinója 10 km-re van a hoteltől.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS