Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vincci Alkantara Thalassa Hotel 5*****

Djerba, , Tunézia
FEKVÉS
A szálloda a djerbai repülőtértől kb. 25 percre, Midoun városától kb. 5 km-re, Houm Souk városától kb. 18 km-re található, közvetlenül a tengerparton.



Szobák
310 szobájából 6 lakosztály, 1 elnöki lakosztály, 12 családi szoba, 291 standard szoba foglalható. A szobák mindegyike légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral (lekérésre, fogyasztás térítés ellenében), bérelhető széffel, terasszal vagy erkéllyel van felszerelve.


Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Üzletek, fodrászat, pénzváltó, orvosi ügyelet, mosoda, internet elérhetőség, konferenciaterem. A tengerparton és a medencénél a napágyak és napernyők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence, gyermek medence, belső medence, fitnesz központ, asztalitenisz, teniszpálya, strandröplabda, mini golf. Vízi sportok a tengerparton, thalasso központ szolgáltatásai, masszázs, gőzfürdő, szauna. Egyes szolgáltatások csak meghatározott időpontokban és térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS