Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Danaos Beach Apartments 2**

Sfakaki, , Görögország
A tengertől mindössze 30 méterre fekvő, 6 apartmanból és 19 stúdióból álló apartmanhotel Rethymno-tól 9 km-re, Sfakaki településen található. A közeli városokba a hoteltől csupán 150 méterre fekvő megállóból helyi buszjárattal, vagy taxival juthatunk el. A családi üzemeltetésű, barátságos kis hotel fekvése igen kedvező, így egyaránt tökéletes kiindulópontja Heraklion, Chania és Rethymno felfedezésének. A hoteltől kb. 150 méterre találjuk a legközelebbi bevásárlási lehetőséget, egy kis boltot. A hotel ideális választás nyugalmas nyaralásra vágyó utasoknak, vagy azoknak, akik napjaikat kirándulással, a sziget látnivalóinak felfedezésével szeretnék tölteni.

Strand: a szálloda a homokos parttól csupán 30 méterre fekszik. A parton a napozóágyak és napernyők használata térítés ellenében lehetséges.

Szobák
a 19 stúdió és 6 apartman felár ellenében légkondicionált (stúdió: 6 EUR/nap, apartman 9 EUR/nap), mindegyik rendelkezik telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel (2 EUR/nap), erkéllyel, hajszárítóval és kis konyhasarokkal, melyben hűtőszekrény és kis főzőlap található.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, wifi valamint internetsarok a lobbyban. Térítés ellenében: snack bár, bolt és étterem a közelben.Gyermekeknek: elkerített kisméretű gyermekmedence rész.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS