Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vila Galé Albacora Hotel 4****

8800-901 Tavira, R. Quarto Aquas, Portugália
A szálloda elhelyezkedéséből fakadóan, remek kikapcsolódási helyett nyújt a családosoknak. A Ría mellett fekszik, így gyönyörű kilátás van a nemzeti parkra és a tengerpartra is. Spanyolországtól mindössze 25 km-re található. A repülőtér (Faro) 30 km, Lisszabon 300 km, Portó 600 km messze van.

Szobák
A szállodában 157 szoba van, ebből négy junior suite van. A szobák légkondicionálóval, telefonnal, televízióval, rádióval, hajszárítóval, széffel és minibárral vannak felszerelve. Az összes szobában van erkély, és 24 órás szobaszervíz is van.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotelben 2 étterem van (Salinas, Arraial), és 2 bár (Cuatro Aquas, Da Ria), játékterem, kápolna, múzeum, parkoló, mosoda, trafik, gyermek- és felnőtt, külső- és belső medencék, jakuzzi, török fürdő, konditerem van. A vedégeket egész napos animáció várja. Hajókázni lehet Tavira és a part között. a szálloda közelében ott van a tengerpart, és golfozni is van lehetőség. Egy konferenciaterem áll a vendégek rendelkezésére. A közelben található egy bevásárlóközpont, és egy diszkó is.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS