Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Krizantem Hotel 4****

Alanya, , Törökország
Fekvés: A Hotel 100 méterre található a tengerparttól, 1,5 km-re Alanya központjától és 120 km-re a repülőtértől. 1991-ben épült, alapterülete 6.000 m2, utolsó felújítás 2005-ben volt. A szálloda 3 ötemeletes épületrészből áll (a szobák többsége a közvetlenül vagy részben a tengerre néz)

Szobák
Standard szobáihoz fürdőszoba, hajszárító, egyénileg szabályozható légkondicionálás, TV, telefon, minibár (térítéssel), széf (térítéssel), erkély.

Szolgáltatások a közös terekben
Sport és szórakozás
Térítésmentesen: Edzőterem, strandröplabda, asztalitenisz, darts, animációs programok, Wifi a lobbyban.
Térítés ellenében: Szauna, törökfürdő, masszázs.
Gyermekek részére: 2 gyermekmedence, játszótér, mini klub (3-11 éves korig).
Tengerpart: Saját, homokos-kavicsos stranddal rendelkezik, mely az aluljárón át közelíthető meg. Tengerparti bár. Napernyők, nyugágyak térítésmentesen, matracok térítés ellenében vehetők igénybe. Strandtörülközőt nem biztosítanak. A medencénél napernyők, nyugágyak, matracok térítésmentesen vehetők igénybe.
Megjegyzés: A Krizantem Hotel egy kellemes központi szálloda, melyet egy pálmafákkal tarkított sétány választja el a parttól. A város közelsége, családias hangulata, valamint kedvező ára teszi igazán vonzóvá ezt a szállodát.
A Krizantem Hotel területén központi étterem, A la carte étterem (török étterem térítés ellenében), 4 bár, 3 nyitott medence, vízicsúszda, üzletek, konferenciaterem.

Étkezési lehetőségek, bárok
All Inclusive ellátás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Orvosi ügyelet, fényképész, mosoda, széf a recepción, internetkávézó, 300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem. A napernyőket, napágyakat, és a strandtörölközőket a medence mellett ingyenesen lehet igénybe venni. A matracok a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS