Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Minoas Hotel 2**

Amoudara, , Görögország
A szálloda a repülőtértől 8 km-re, Heraklion központjától 6 km-re fekszik, a tengerparttól kb. 300 méterre. A városközpontba a szálloda előtt megálló menetrendszerinti buszjárattal juthatunk be. A hotel ideális fekvése miatt kedvelt a turisták között, hisz Amoudarát tekinthetjük akár Heraklion elővárosának is. Napközben a széles és hosszú, homokos strand, pihentető fürdőzést tesz lehetővé, esténként a főutca mentén található kedves tavernák, bárok és diszkók nyújtanak vidám üdülőhangulatot. Ha Krétán járunk, mindenképpen érdemes ellátogatnunk a csodálatos Knosszoszi Palota romjaihoz, megtekinteni a Lassithi fennsík szélmalmait, a Dikti barlangot, de ne hagyjuk ki Agios Nikolaos hangulatos városát sem. Kisméretű szobái miatt inkább pároknak javasoljuk.

Strand: a 300 méterre fekvő nyilvános, homokos strandon a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A szálloda 35 egyszerűen berendezett, légkondicionált (07.01-08.31 között ingyenes) szobája hűtőszekrénnyel, műholdas-tv-vel, telefonnal, rádióval, erkéllyel és rögzített ágyakkal rendelkezik. 4 ágyas elhelyezés esetén a szobákban emeletes ágyak találhatóak.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence, étterem, bár, tv-szoba. Térítés ellenében: a közelben rengeteg szórakozási-, étkezési- és sportlehetőség található.

Játszótér

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS