Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gondola Hotel 2**

Faliraki, , Görögország
A 62 szobás, családias szálloda Faliraki üdülőhely déli, csendes részén található, a repülőtértől 16 km-re, Rodosz központjától 13 km-re, Faliraki központjától 10 perc sétára. A csodálatos, homokos partjáról híres Faliraki Rodosz egyik legnépszerűbb üdülőhelye, évente sok százezer turista piheni itt ki az év fáradalmait. Faliraki rengeteg szórakozási lehetőséggel kecsegteti az ide érkezőket, a vízi vidámparktól a legmodernebb nyitott szórakozóhelyekig, az ízletes halvacsorákat kínáló tavernáktól az ajándékboltokig mindent megtalálunk itt, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges. A Gondola Hotel tökéletes választás azoknak, akik homokos partszakaszt, vagy nyüzsgő éjszakai életet keresnek.

Szobák
az egyszerűen berendezett szobák mindegyike rendelkezik zuhanytálca nélküli zuhanyzóval, erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval, tv-vel, hűtőszekrénnyel, rádióval és telefonnal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos tengerparttól kb. 200 méterre fekszik. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Ellátás: félpanzió: büfé reggeli és vacsora. Térítés ellenében: további étkezések és italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napozóágyakkal és napernyőkkel, étterem, wifi a közös helységekben. Térítés ellenében: internet, snack bár, széf a recepción, vízi sportok, szórakozóhelyek, éttermek, üzletek a környéken.
Gyermekeknek: gyermekmedence
Szobák: az egyszerűen berendezett szobák mindegyike rendelkezik zuhanytálca nélküli zuhanyzóval, erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval (térítés ellenében), műholdas tv-vel és hűtőszekrénnyel.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS