Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Skanes Hotel 4****

5000 Monastir, Zone Touristique Dkhila, Tunézia
Fekvés: A családosok számára lassan mélyülő tengerpartja, gyerekmedencéje és magyar nyelvű animációja teszi ideálissá.
A szálloda Sousse és Monastir között, a skanesi üdülőterületen fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. Soussetól 8 km, Monastirtól 7 km (kb. 10 perc transzferidő), míg Enfidhától 45 km (kb. 1 óra transzferidő) távolságra található. Családosok kedvelt üdülőhelye.

Szobák
Szobák: Az 505 szobával rendelkező modern szálloda szobáiban légkondicionáló, fürdőszoba, Tv (a távirányítóért kb. 20 TND letét fizetendő), telefon, mini hűtő, erkély vagy terasz található. Széf a szobában vagy a recepciónál bérelhető 20 TND letét + 2 TND/nap bérleti díjért. A szobák medencére, kertre, vagy térítés ellenében tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekfelügyelet és animáció várja az utasokat: mini klub, mini golf és íjászkodás, játszótér, térítés ellenében légfoci és játék automaták szolgálják a gyermekek örömét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Fodrászat, ajándéküzletek, internetezési lehetőség térítés ellenében (8 TND/óra). A napágyak és a napernyők ingyen állnak rendelkezésre, a strandtörülközőért 10 TND letétet-, míg a matracokért 2 TND/nap bérleti díjat kell fizetni.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, reggeli, késői reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben; snack, késői snack. Az ellátás tartalmazza a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását, a délutáni kávét, teát, süteményt, szendvicset és pizzát. Térítés ellenében: importált szeszes italok, frissen facsart gyümölcslevek, italok a diszkóban, török kávé és vízipipa. Az étkezéseket igénybe tudják venni a szálloda több éttermében (büfé jellegű, illetve térítés ellenében a'la carte), valamint választhatnak a medence melletti bár, a snack bár és a mór kávézó kínálatából.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Teniszpálya, darts, asztalitenisz, petang, biliárd, strandröplabda, nappali és esti animáció, diszkó, éttermek, bárok, két külső medence, két gyermekmedence, egy belső medence (mely nyári szezonban zárva tart). A szálloda modern gyógyfürdőjében térítés ellenében lehetőség van a következő szolgáltatások igénybevételére: hammam, hidromasszázs, manikűr - pedikűr, fitneszterem, szauna, jakuzzi, tengeri iszappakolás és egyéb kezelések. A golf szerelmeseinek ajánljuk a közelben lévő 18 lyukú golfpályákat.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS