Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kaskazi Beach Hotel 4****

Diani Beach, , Kenya
Nyüzsgő, lezser hangulatú szálloda. A szálloda egy korallzátonyra épült, közvetlen kijárattal a hosszú homokos Diani strandra (korlátozott fürdési lehetőségek, fürdőcipő viselete ajánlott), amelyet helyenként csak lépcsőkön lehet megközelíteni. A busztranszfer a repülőtérről kb. 2 óra. A szállodában 191 szoba található 3 épületben. A vendégek rendelkezésére áll nyitott hall recepcióval, butik, fodrászat, internetcsatlakozás (térítés ellenében), ajándéküzlet, bárok TV-teremmel, kávézó, büféétterem és a'la carte-étterem. A kertben úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A: A kertre néző szobákban minibár (térítés ellenében), mennyezeti ventilátor, légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, telefon, ülősarok, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
A1B/A2B: Tengerre nézők, balkonnal vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
Napközben animációs programok és esti szórakoztató programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, vízigimnasztika, boccia, darts, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz és röplabda. Térítés ellenében: 18 lyukú golfpálya (kb. 3 km-re), mélytengeri horgászat, kite-szörf, búvárkodás (német búváriskola a létesítmény területén) és szörf (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS