Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Hotel Wien NO! 5*****

1010 Bécs, Karntner Ring, 9, Ausztria
A szálloda 1870-ben épült. Tökéletesen ötvözi a közelmúlt hangulatát a modern kényelmi szolgáltatásokkal. Ideális helyen, a város szívében a szálloda, ahonnan egy könnyű sétára található az Opera, a híres Kserntner Strasse és a Szent István katedrális.

Szobák
Szobái mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionáló berendezéssel, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel fax (külön lekérésre!), szatelit televízióval, rádióval, telefonnal a fürdőszobában is, széffel, minibárral, tea- és kávéfőzővel és hajszárítóval rendelkezik. A szobához díjmentesen újság jár.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotel szolgáltatásai közé tartozik az internet csatlakozási lehetőség a közös terekben, mosoda, autókölcsönzés, fodrász, háziállat bevihető (előzetesen jelezni kell az engedélyeztetéshez!), valutaváltó, ajándéküzlet, parkoló és szobaszervíz.

Étkezési lehetőségek, bárok
Öt étterme közül minden vendég talál pillanatnyi hangulatához, ízléséhez leginkább megfelelőt. Bárjában kellemes lehet eltölteni az időt egy finom ital és nackek társaságában.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az egészség részleg széleskörű wellness szolgáltatásai minden utas igényeit kielégíti.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS