Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ramada Chelsea Al Barsha Hotel 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A négy csillagos, 2010 májusában nyitott Ramada Chelsea Al Barsha hotel az ide utazó üzleti és nyaraló utazók kedvelt szállodája lehet. Új Dubai üzleti központjában, Al Barsha városrészben fekszik, a Dubai Nemzetközi Repülőtértől és a belvárostól 25 perc autóútra, a Zayed sejk útja és a Mall of Emirates közvetlen közelében. A metrómegálló, valamint az Emirates sétálóutca gyalogos távolságra található.

Strandja: a szálloda vendégei Jumeirah nyilvános strandjára mehetnek, amely könnyen megközelíthető taxival. A parton a napernyők és nyugágyak térítés ellenében használhatók.

Szobák
A 299 ultramodern, ízlésesen berendezett szoba mindegyike légkondicionálóval, széffel, műholdas LCD tv-vel, telefonnal, vezeték nélküli internettel (térítés ellenében), tea és kávéfőzővel, zuhanyzóval, hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence. Térítés ellenében: 5 étterem, bár, fitneszterem, Spa, szauna, gőzfürdő, konferenciatermek, teljesen felszerelt 24 órán keresztül nyitva tartó business center, 24 órás szobaszerviz, WIFI a szálloda egész területén, mosoda, fodrászat, ajándéküzlet.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS