Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Enotel Lido Madeira 5*****

Funchal, , Portugália
Felújított szálloda a parti sétánynál. Csak a parti sétány választja el a kavicsos strandtól. Vásárlási lehetőségek kb. 200 m-re, Funchal kb. 2,5 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A szállodában összesen 317 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll WIFI (térítés ellenében), büféétterem, 3 a'la carte-étterem (japán, olasz és madeirai, előzetes foglalással), 3 bár, ingyenes internetsarok és édesvizű úszómedence. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon.A1B/A2B - Superior-szobák: Tágasabbak.A2C/A3C - Suitek: Külön hálószobával és ingyenes széffel rendelkeznek. Tengerre nézők.Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, gyermekklub (4-12 éveseknek, 10.00 és 18.00 óra között) és játékterem valamint gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Animációs programok napközben és este valamint sportanimáció. Diszkó. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS