Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Australia Hotel 2**

Amoudara, , Görögország
Fekvése: Az 1990-ben épült, majd 2010-ben felújított egyszerű szálloda Amoudara csendes részén fekszik, egy pici utcában, kb. 500 m távolságra a 6 km hosszú homokos tengerparttól. A sziget fővárosától, Herakliontól kb. 4 km-re, a repülőtértől kb. 7 km távolságra helyezkedik el. A szálloda közelében különféle éttermek, üzletek, orvosi szolgáltatás és gyógyszertár található.
Szobák: A 3 szintes épületben 19 szoba és 6 stúdió található. Mindegyik szoba légkondicionált, tévével, hűtővel felszerelt.
Szolgáltatások: Medence, recepció széfszolgáltatással, internet hozzáférés, biliárd, darts és parkoló. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében használhatók. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: Kontinentális reggeli.

Szobák
A 3 szintes épületben 19 szoba és 6 stúdió található. Mindegyik szoba légkondicionált, tévével, hűtővel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence, recepció széfszolgáltatással, internet hozzáférés, biliárd, darts és parkoló. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében használhatók. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS