Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Intercontinental Hotel 5*****

St.Julians, , Málta
A modern szálloda 2003-ban épült közel a tengerparthoz és az üzletekhez. Minden igényt kielégítő hotel, a teraszon lévő óriási medencéből gyönyörű a kilátás. Minden korosztály, de a nyüzsgő központ közelsége miatt főként a fiatalabb korosztály számára ajánljuk. távolság a tengerparttól: 150 m
távolság a repülőtértől: 8 km
távolság a központtól: 250 m
távolság a bevásárlási lehetőségektől: 250 m homokos part
napágyak és napernyők illetékért

Szobák
Minden szoba luxus berendezésű, légkondicionált, fürdőszoba káddal és tusolóval (fürdőköpeny és hajszárító), tv-vel, telefonnal, széffel, vasalóval, tea- és kávéfőzővel és minibárral felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik utcára, kertre vagy városi panoráma kilátással. A Club szobák nagyobb alapterületűek és az épület felsőbb szintjein találhatóak. Club szoba foglalása esetén minden nap 18-20 óra között térítésmentes italfogyasztás az erre kijelölt bárban.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek (máltai, olasz, ázsiai, grill), pizzéria, zongorabár, kávézó, éjszakai klub, szobaszerviz, mosoda, szépségszalon, autó- és limuzinkölcsönző, fodrászat, orvos, ajándéküzletek, parkoló, konferenciatermek, kölyökklub.

Sport és Szórakozás: nagyméretű úszómedence, napozóterasz, privát ingyenes beach klub a közeli homokos strandon, a medencénél és a strandon napernyők, nyugágyak térítésmentesen használhatók, ingyenes törülközőszerviz, gondozott mediterrán kert vízesésekkel. Fedett medence, konditerem, squashpályák, törökfürdő, szauna, pezsgőfürdő, masszázs. Esténként szórakoztató zenés programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
fitnesz, szauna, jacuzzi masszázs, bowling a közelben, szépségszalon, squash

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS