Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Palace Hotel 5*****

4089 Sousse, Zone Touristique El Kantaoui, Tunézia
Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el. Monastirtól 20 km-re (kb. 30 perc transzferidő), míg Enfidhától 25 km-re (kb. 35 perc transzferidő) található, Port El Kantaoui jachtkikötője 3 km-re, Sousse központja kb. 7 km-re van.

Szobák
515 légkondicionált szobája telefonnal, kábeltévével, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel, szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A hotelben 452 kétágyas-, 40 háromágyas-, 8 négyágyas szoba, valamint 15 lakosztály található.

Szolgáltatások a közös terekben
4 lift, recepció, étterem, bárok, mór kávézó, ajándéküzlet, üzletek, fodrászat szolgálják az utasok kényelmét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Internetezési lehetőség a számítógép szobában, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál (félpanziós ellátás esetén 8 TND /óra). A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak ultra all inclusive vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért 10 TND letét fizetendő.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szállodában több étterem, bár, kávézó, pizzéria áll rendelkezésre széles ételválasztékkal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kertjében felnőtt- és gyermekmedence, belső medence jakuzzival és gyermekrésszel (mely nyári szezonban zárva tart), mini klub, mini diszkó, asztalitenisz, petang, darts, strandröplabda, teniszpálya, animációs programok, diszkó, wellness centrum: szauna, masszázs, török fürdő, thalassoterápiás kezelések, fitnesz. A tengerparton számos vízi sport lehetőség adódik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS