Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Palm Marina 5*****

Sousse, , Tunézia
Közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekszik Port El Kantaoui városában, 6 km-re a jachtkikötőtől. Soussetól 10 km-re, a monastiri repülőtértől 25 km-re (kb. 35 perc transzferidő) helyezkedik el, míg az enfidhai reptértől 20 km-re (kb. 30 perc transzferidő) található.

Szobák
Az elegáns berendezésű, légkondicionált, 2 ágyas pótágyazható szobák erkéllyel vagy terasszal, szatellit Tv-vel, telefonnal (térítés ellenében), széffel, mini hűtővel (térítés ellenében), hajszárítóval, szőnyeggel vagy padlólappal felszereltek. Szoba típusok: egyágyas, kétágyas (2+1), egylégterű családi szoba (2 felnőtt + 2 gyerek), valamint lakosztály lekérésre. Tengerre néző szoba térítés ellenében igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
3 emelettel, 6 lifttel és 387 szobával rendelkező hotel. Recepció, ajándéküzlet, szobaszerviz (térítés ellenében), butik, konferenciaterem. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. WIFI elérhetőség a szobák többségében, valamint a recepciónál adott. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért 15 TND letét fizetendő.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Felnőtt- és gyermekmedence, belső medence jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), mini klub, mini diszkó, tini klub, nappali és esti animáció, diszkó, asztalitenisz, petang, mini golf, íjászat, darts, strandröplabda. Térítés ellenében két kivilágított teniszpálya (kb. 20 TND/óra), biliárd, wellness centrum, a tengerparton különféle vízi sportok: jetski, vízisí, banánozás, parasailing. A közelben golfpályák és lovaglási lehetőség is van.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS