Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Messonghi Beach Hotel 3***

Messonghi, , Görögország
Hatalmas kertben elhelyezkedő, családbarát szálloda. Messonghi homokos/kavicsos strandján, egy szép kertben fekszik. Moraitika számos szórakozási lehetőséggel kb. 400 m-re. Korfu város kb. 21 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A kedvelt létesítményben 920 szoba található a főépületben és több bungalószerű melléképületben. Rendelkezésre áll hall recepcióval (bérelhető széfek), liftek, 3 étterem (nemdohányzó is), bárok, TV-szoba, kávézó, internetsarok (térítés ellenében), fodrászat és több üzlet. A kertben 1 tengervizes, 3 édesvizű úszómedence és pool-/snack-bár. A medencénél a napágyak ingyenesen, a strandon térítés ellenében, napernyők mindkét helyen ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: Barátságos berendezéssel, bennük légkondicionálás (térítés ellenében), telefon, zuhanyozó, SAT-TV, WC és balkon.
A1B/A2B/A3B - Superior-szobák: Tengerre néző szobák.
A2G - Családi szobák: A fő- vagy bungalóépületekben találhatók, 1 tágasabb szoba dupla ággyal, emeletes ággyal és terasszal, de nem rendelkeznek SAT-TV-vel.

Szolgáltatások a közös terekben
Mini-klub (4-12 éveseknek), 3 külön gyermekmedence, játszótér és kisvonat. Animációs programok napközben és este. Egyágyas szoba foglalásakor elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).Sport és Szórakozás: több medence, gyermekmedencék, kis aquapark, sportpályák, asztali tenisz, teniszpályák, edzőterem, biliárd. A kisgyerekeknek miniklub, játszótér, videojáték terem és minidiszkó. Napközben és este különböző animációs és szórakoztató programok. A parton nyugágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. A tengerparton vízi sportolási lehetőségek széles választéka.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Röplabda, asztalitenisz, kosárlabda, boccia, aerobic és fitneszterem. Térítés ellenében: biliárd, teniszpályák és a vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS