Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Papillon Lagoon Reef Hotel 3***

Mombasa, Diani Beach, Kenya
Gyönyörű, ősfás kertben fekvő szálloda szép medencével. Közvetlen a szép, fehérhomokos Diani Beach-en fekszik, kb. 30 km-re délre Mombasától. A központ éttermekkel, bárokkal és bevásárlási lehetőségekkel kb. 3 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 1 óra 50 perc. A családbarát létesítményben, több épületben 150 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll lobby-lounge, Baobab büféétterem külső terasszal (helyi és nemzetközi konyha), fodrászat és butik. A kertben édesvizű úszómedence napozórésszel, swim-up-bár, bárétterem a medencénél, napozórész valamint strandbár tánctérrel (az esti rendezvényekhez). Napágyak és törölközők a medencénél ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A: Zuhanyozó, WC, hajszárító, telefon, bérelhető széf, légkondicionálás (17.00 és 09.00 óra között), szúnyogháló, ventilátor és kertre vagy medencére néző balkon vagy terasz.
A2C/A3C/A4C - Családi szobák: A létesítmény hátsó részében, kiegészítve otpikailag leválasztott hálórésszel és külön WC-vel. A kert oldalán.
A1B/A2B - Beachfront-szobák: Tengerre nézők, tea-/kávéfőzővel, SAT-TV-vel és hűtőszekrénnyel kiegészítve.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és játszótér. Alkalmanként élőzene és folklórműsorok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, biliárd, darts, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, búvárkodás a medencénél (tartózkodásonként 1x, a helyek függvényében) és röplabda. Térítés ellenében: horgászat, vízisí és búvárkodás (PADI, kb. 7 km-re, ingyenes transzferrel).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS