Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utopia World Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Az 5*-os hotel egy szikla legtetején terül el, csodálatos panorámát nyújtva a Földközi-tengerre. Lazuljon el, és élvezze a szálloda kényeztetését, miközben a tenger moraját hallgatja. A számos szolgáltatás és a sok csúszda mind az Ön szórakozását szolgálja. Alanya városa 20 km-re található, amely számos kiránduló program kiindulópontja; legyen szó akár kulturális kirándulásról, vagy a természeti szépségek megtekintéséről. Kiaknázva a Taurusz-hegység természeti adottságait, az adrenalinszint növelő programok szerelmesei sem fognak itt unatkozni: próbálja ki a jeep safari-t, ahol jeep-ekkel ugratunk hegyen-völgyön át, vagy csodálja meg a város lélegzetelállító panorámáját egy siklóernyőzés keretében.

Strand: a szálloda kb 150 méterre fekszik a homokos-köves strandtól, melyet egy út felett átívelő hídon keresztül lehet megközelíteni. A strand eléréséhez lépcsőzni is kell. A napernyők és napozóágyak illetve a strandtörölközők használata ingyenes.

Szobák
a szobák mindegyike padlószőnyeggel borított, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, wifivel, széffel és erkéllyel rendelkezik. A standard szobák 30 nm-esek, a duplex szobák 50 nm-esek illetve egy 18 nm-es erkély tartozik hozzájuk, galériásak.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, aquapark; 8 csúszda felnőtteknek, 4 csúszda gyermekeknek, főétterem, 3 a´la carte étterem, 6 bár, animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, fitneszterem, játékterem, röplabda, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz, billiárd, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, wifi. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, 1015 nm-en elhelyezkedő spa és wellness központ szolgáltatásai; különféle masszázsok, sportpályák-világítása, orvosi ellátás, üzletek, fodrászat, mosoda, motoros vízi sportok, búvároktatás, gyermekfelügyelet, konferencia-termek, internetkávézó.
Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekcsúszdák, gyermekbüfé, miniklub (4-12 évig) játszótér, minidiszkó.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS