Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gelidonya Hotel 4****

Kemer, , Törökország
A szálloda a Taurus hegység lábánál fekszik, ennek köszönhető a csodálatos panoráma öleli körbe.  Az antalyai repülőtértől 60 km-re, Kemer központjától 800 méterre, a tengerparttól 150 méterre található a hotel.

Szobák
A szállodában 170 szoba található 3 különböző épületben.  A szobák mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (térítés ellenében), mini bárral (térítés ellenében), internet csatlakozás, telefonnal és erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ügyelet, fodrászat, WIFI a lobbi bárban, mosoda, szobaszerviz. A napernyők, napágyak és matracok térítés mentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél. A strandtörülközőt térítés ellenében tudják igénybe venni.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Külső medence, gyerekmedence, egy belső medence (csak télen), asztalitenisz, nappali és esti animációs programok, fitnesz központ, török fürdő, szauna. Térítés ellenében biliárd, masszázs, vízi sportok a tengerparton. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes bejelentkezés szükséges, illetve csak térítés ellenében vehetők igénybe!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS