Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunis Elita Resort Hotel & Spa 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: a Sunis szállodalánchoz tartozó ötcsillagos hotel egy fő-és több melléképületből áll. A szálloda Kizilagacban, az antalyai repülőtértől 67 km-re, Side-től 12 km-re, a Manavgat vízeséstől pedig kb.10 km-re található. A környező városokba helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival juthatunk el.

Strand: a hotel közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók. A vízben fürdőcipő használatát javasoljuk.

Szobák
Szobák: az 583 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas LCD tv-vel, minibárral, széffel, telefonnal és erkéllyel vagy francia erkéllyel. A standard szobák 18 nm-esek. A családi szobák 28 nm-esek és két hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 csúszda, 6 étterem, 4 bár, diszkó, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, törökfürdő, szauna, fitneszterem, teniszpálya és felszerelés, aerobic, asztalitenisz, boccia, darts, röplabda, strandröplabda, íjászat, wifi a lobbyban és a medencénél. Térítés ellenében: spa-központ, törökfürdő kezelései, masszázs, teniszpálya-világítás, vízi sportok, mosoda, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-11 évig), junior klub (12-16 évig, júliusban és augusztusban), minidiszkó, animációs programok, játszótér, gyermekbüfé, kérésre babáknak tej.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS