Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sultan Of Dreams 5*****

Side, , Törökország
2013-ban nyíló luxuslétesítmény. Közvetlenül a szállodához tartozó, homokos/kavicsos strandon fekszik. Manavgat központja számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 15 km-re, Side kb. 17 km-re található. A szállodában összesen 300 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll étterem, 2 a'la carte-étterem (májustól szeptemberig), 7 bár, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, TV-szoba, ékszerüzlet, butik, kis szupermarket és fodrászat. A kertben 3 úszómedence. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Strandbár. Külön gyermekmedence vízicsúszdákkal, játszótér, mini-diszkó, teddy-klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek), maxi-klub (9-12 éveseknek) és tini-klub (13 éves kortól, 06.15 és 09.15. között).

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
A1B/A2B/A3B: Oldalról tengerre nézők.
A2C/A3C: Tengerre nézők.
A2H/A3H/A4H - Családi szobák: Tágasabbak, 2 külön hálószoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este valamint diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, strandröplabda, boccia, íjászat, darts, fineszterem, légpuskalövészet, tenisz (felszerelés térítés ellenében), asztalitenisz és vízilabda. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Hamam, szauna és gőzfürdő. Térítés ellenében: különböző masszázsok és VIP-hamam.

Térkép