Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ramada Plaza Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
A kiváló elhelyezkedésű, 223 szobás szálloda gyönyörű környezetben, a Taurus-hegység és a tenger ölelésében fekszik, az antalyai repülőtértől 11 km-re, az óvárostól pedig mindössze néhány percnyi sétára. A hotelt wellness központja és business szolgáltatásai miatt kifejezetten az üzleti utazóknak vagy incentive csoportoknak ajánljuk. Az óváros meredek, szűk utcái és a sikátorok labirintusa még mindig a múltat idézik, ám a felújított házakban most kis szállodák és stílusos éttermek találhatók. Az egyik legjobban megőrzött műemlék Hadrianus kapuja, de érdemes megtekinteni a szeldzsuk városfallal körbevett óvárost is. Antalya az ország leggyorsabban növekvő, és egyik legmodernebb települése. A pálmákkal szegélyezett sétányok a város legvonzóbb bevásárló paradicsomai.

Strand: a hotel egy sziklaszirten fekszik, ahonnan lépcsőkön keresztül lehet megközelíteni a partot. A sziklás parton a vízbe egy stégről lehet bejutni, a napernyőket, napozóágyakat és strandtörölközőket ingyenesen lehet igénybe venni.

Szobák
a deluxe szobák - melyek kb. 36 nm alapterületűek -, mindegyike minibárral, LCD műholdas tv-vel, zenecsatornával, internet hozzáféréssel, telefonnal, központi légkondicionálóval, széffel, hajszárítóval, kávé/teafőzővel, valamint erkéllyel rendelkezik. A lakosztályok felszereltsége megegyezik a deluxe szobákéval, méretük azonban nagyobb (72 nm) és minimum két helyiségből állnak. Fekvésüknek köszönhetően a szobák többsége tengerre és a hegyekre is néz. A szállodában 2 db mozgássérültek részére kialakított szoba is foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, főétterem csodás kilátással a tengerre, 2 a´la carte étterem, 3 bár, élő zene, reggeli torna, pilates, szauna, gőzfürdő, törökfürdő, fitneszterem, wifi a szobákban és a lobbyban. Térítés ellenében: orvosi ellátás, szépségszalon, törökfürdő kezelései, masszázs, spa szolgáltatások, mosoda, fodrászat, üzletek, laptop bérlés, játékterem, internetkávézó, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 évig.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS