Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Dassia Chandris 4****

Dassia, , Görögország
Teraszosan kialakított szálloda, csodálatos kilátással a jón partokra. Közvetlen a homokos/kavicsos strandon fekszik. A szálloda mögött található úton több üzlet és bár. Korfu város kb. 13 km-re. A menetrend szerinti busz megállója kb. 100 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A szállodában összesen 253 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetsarok WIFI-vel (mindkettő térítés ellenében), bárok, étterem terasszal, üzletek és fodrászat. A kertben tengervizes úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon és a kertben térítés ellenében, törölközők kaució ellenében. A szomszédos Corfu Chandris szálloda szolgáltatási is igénybe vehetők, pl. pezsgőfürdő és lagúnamedence.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B: Tengerre néző balkonnal rendelkező szobák.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub (4-12 éveseknek, hétfőtől péntekig) valamint gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Animációs programok napközben és este valamint szabadtéri mozi. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kosárlabda, tenisz, asztalitenisz valamint fitneszterem a szomszédos Corfu Chandris szállodában. Térítés ellenében: vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS