Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Savoy Sharm El Sheik 5*****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
Fekvése: A szálloda a Ras Mohamed Nemzeti Park területén található, közvetlenül a tengerparton, pálmafákkal és vízesésekkel körülvéve, kb. 3 km-re a repülőtértől, és 15 percnyi autóútra Naama Bay-től. A szállodához kb. 300 m hosszan elterülő, homokos, privát partszakasz tartozik.

Szobák
Szobák: A szálloda 454 szobával, lakosztállyal és villával rendelkezik, melyek a medencére, a kertre vagy a tengerre néznek. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, széffel, minibárral, kávé- és teafőzővel, a márvánnyal díszített fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák igényelhetőek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Éttermek, bárok, diszkó, medencék, internet kávézó, konferenciatermek, orvosi ügyelet, különféle üzletek, wellness és SPA szolgáltatás (jakuzzi, szauna, masszázs, különféle kezelések és gőzfürdő), fitneszterem, asztalitenisz, darts, biliárd, vízisportok (búvárkodás, snorkeling, parasailing, szörf, vizisí, kenu stb.) golfpálya a szálloda közelében, teniszpálya, strandröplabda, valamint autóbérlési lehetőség. Gyermekeknek medence, játszótér, gyermekfelügyelet, gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS