Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Liberty Hotel 3***

Rethymno, , Görögország
FEKVÉS
A háromcsillagos szálloda Rethymno központjában fekszik, a tengerparttól is 250 méterre, a repülőtértől pedig 76 km-re található.






Szobák
28 elegáns berendezésű szobája egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, fürdőszoba (jakuzzival, Tv-vel és hajszárítóval), szatellit Tv-vel, hűtővel, internet hozzáféréssel, erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Lift, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, rendezvény- és konferenciaterem, széf a recepción (1,5 euro/nap), ingyenes WIFI a szálloda közös helységeiben. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton bérelhetőek (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap).

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Úszómedence, darts, asztalitenisz, teniszpálya, fitneszterem, videojátékok, térítés ellenében gyermekfelügyelet. A szálloda tetőkertje medencével, valamint koktélokat és snackeket kínáló bárral bővíti a szolgáltatások körét.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS