Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunclub Eftalia Holiday Village 5*****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda 18 km-re található Alanyától, 100 km-re az antalyai repülőtértől, 4 km-re Konakli központjától. A hotelt a homokos-kavicsos tengerparttól csupán egy autóút választja el, mely egy felüljárón vagy alagúton keresztül közelíthető meg. Számos medence, csúszda, animációs program és esti szórakoztató show műsor teszi ideális választássá családosok számára is.

 
SUNCLUB
Irodánk az El Mouradi szállodalánc tagjaként elsősorban Tunéziában, valamint Törökországban és Egyiptomban kínál 3*, 4*, 5*-os kategóriában minőségi szálláshelyeket, és családi csomagokat gyermekkedvezményekkel. A szállodákban csúszdák, gyerek medencék, gyermekbüfék, játszóterek várják a családosokat. A gyerekprogramokat 4 éves kortól ajánljuk. A 4 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett vehetnek részt a programokon. Az animátorok feladata a magyar vendégekkel, elsősorban a gyerekekkel való foglalkozás, festés, rajzolás, különböző játékok szervezése részükre, medencében űzhető vízi játékok, vízi aerobik lebonyolítása főszezonban. A gyerekanimátor a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a mini klubért, a mini diszkóért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. Szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról: amíg a szülők pihennek, a kisebbek remekül szórakoznak, és a programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

Szobák
A három főépületből és bungalókból álló szálloda 425 szobával rendelkezik: 219 standard, 202 családi szoba és 4 mozgássérültek részére speciálisan felszerelt szoba. A standard szobák mindegyike légkondicionálóval, fürdőszoba/ WC-vel, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, telefonnal, mini bárral, széffel (térítés ellenében), laminált padlóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.
Family room A: két hálószobával rendelkező családi szoba
Family room B: három hálószobával rendelkező családi szoba

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ellátás, fodrászat, ajándéküzletek, autóbérlés, internetkávézó, diszkó, mosoda. A napágyak, napernyők, strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe a tengerparton és a medence mellett. A strandtörülközők cseréje felár ellenében történik.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső medence, belső medence, csúszdák, gyermek medence, játszótér, masszázs, motorizált sportok a tengerparton (szörf, kenu, jet ski, banán, katamarán, parasailing), szauna, török fürdő, gőzfürdő, fitneszterem, biliárd, kosárlabdapálya, darts, teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, aerobik, felnőtt és gyermek animáció. Mini klub 4-12 éves korig és junior klub 13-16 éves korig nyújt különböző szórakoztató és fejlesztő programokat a gyerekeknek. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes bejelentkezés szükséges, illetve csak térítés ellenében vehetők igénybe.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS