Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Seabank Resort & Spa All Inclusive 4****

Mellieha Bay, , Málta
A négycsillagos szálloda Melliehában található, Málta legnagyobb homokos tengerpartjától mindössze a tengerparti út választja el. A menetrend szerinti autóbuszjárat közvetlenül a szálloda előtt áll meg. A szállodában 7 étterem, bár, internetes kávézó, bowlingpálya, 3 külső- és belső medence, partján bár található. Térítés ellenében a szépség- és egészségközpontban szauna, jakuzzi, gőzfürdő és masszázsok széles választéka szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A szálloda megkülönböztetett figyelmet fordít arra, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat, ezért játszóház, saját medence, gyermekklub áll a legkisebbek rendelkezésére. internethozzáférés a közös használatú helységekben biztosított.

Szobák
A kétágyas, a szigetre vagy a tengerre néző fürdőszobás, légkondicionált szobák minibárral, tv-vel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, széffel, terasszal felszereltek.
A felár ellenében foglalható tengerre néző szobák nem pótágyazhatóak.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS