Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Trendy Hotel Aspendos Beach 5*****

Side, , Törökország
A vendégek körében kedvelt, hangulatos, kellemes környezetben fekvő szálloda. Közvetlen a hosszú, lassan mélyülő, homokos strandon fekszik. Side kb. 12 km-re (olcsó gyűjtőtaxik és taxik). A kényelmes szállodában 442 szoba található 4 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll recepció, liftek, TV-szoba, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, 2 főétterem, 4 a'la carte-étterem (olasz, kínai, mediterrán valamint török 05.15 és 10.15. között), bárok, borozó, söröző, üzletek és fodrászat. A kertben édesvizű úszómedence, vízicsúszdák és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Strandbár. Külön gyermekmedence, 2 vízicsúszda, játszótér, teddy-klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek), maxi-klub (9-12 éveseknek) és tini-klub (13 éves kortól, 06.15. és 09.15. között).

Szobák
A2E/A3E: Légkondicionálás (júliustól szeptemberig 24 órás, egyébként időszakos), telefon, SAT-TV, bérelhető széf, minibár, fürdőköpeny, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A1A/A2A/A3A: Oldalről tengerre nézők.
A1D/A2D/A3D: Tengerre nézők.
A2B - Családi szobák: Egy tágasabb szoba, a gyerekek részére emeletes ággyal. Oldalról tengerre nézők.
B2C/B3C - Családi szobák összekötő ajtóval: 2 külön hálószoba, francia balkon.
B2A/B3A - Családi szobák összekötő ajtóval: 2 külön hálószoba. Oldalról tengerre nézők.
B2B/B3B - Családi szobák összekötő ajtóval: 2 külön hálószoba. Tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok, diszkó, mozi és játékterem (térítés ellenében).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, boccia, fitneszterem, 2 teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd, bowling és különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Édesvizű, fedett medence, relax-medence, hamam és szauna. A Trendy Wellness Oase wellness-központban (kb. 2000 m^2) térítés ellenében: masszázs, kozmetikai kezelések.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS