Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Seabank Resort & Spa 4****

Mellieha Bay, , Málta
2012 májusában nyílt Málta legújabb all inclusive szállodája, mely a sziget legnépszerűbb, lassan mélyülő homokos partszakaszán, közvetlenül a tengerparton (attól csak egy autóút választja el), a Mellieha városközponttól másfél kilométerre található. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák
minden szoba szépen berendezett, légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, LCD tv-vel, minibárral (térítésmentes italbekészítéssel), telefonnal, Wi-Fi internetkapcsolattal (térítésmentes), kávé és teakészítővel felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, melyek a környező domboldalra, a medencére, vagy a tengerre nézhetnek. Széf, térítés ellenében. A lakosztályok tágasabbak, térelválasztó ajtóval rendelkeznek, nagyobb családok elhelyezésére ideálisak.

Szolgáltatások a közös terekben
több étterem, több bár, internetkávézó, pizzéria, játékterem, ajándéküzlet, gondozott kert, mosoda, lift.

Sport és Szórakozás: lagúna formájú medence, gyermekmedence, fedett és fűtött medence, pezsgőfürdő (főszezonban zárva), napozóterasz, napernyők és nyugágyak (törülköző térítésmentesen), Health and Fitness Center (térítés ellenében), szaunával, gőzfürdővel, különböző szépségterápiás kezelésekkel, jól felszerelt tornateremmel, masszázs. Bowlingpálya, játszóház, nyári időszakban animációs programok. Privát strandklub a szállodától 150 méterre, nem homokos parton.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snack ételek, kései kontinentális reggeli, kávé/tea/sütemény, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (kb. 10.00-23.00 között), víz a szobában, a´la carte éttermek (egyszer egy héten, előzetes foglalással). Térítés ellenében: import italok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS